"Ik heb bij Astrid een traject gedaan om over te stappen op trajecten ipv losse sessies.
Hierin is een enorm aanbod van business coaches, wat mij aantrok bij Astrid is haar intuïtieve en invoelende manier van werken.
Dit intunen op mijn energie heeft me enorm geholpen om te ontdekken waar mijn hart van gaat zingen!
Daarnaast help ze mij over allerlei drempels heen en door overtuigingen heen die bij mij langskwamen bij de wekelijkse opdrachten. Super fijn om dit dan samen in 1-op-1 sessies op te lossen!
Naast dit resultaat zijn de sessies gewoon heerlijk ontspannen en gezellig 😀.
Coaching van Astrid, gewoon doen!"

`~ Léon Tebbens - Transformatie coach & Healer ~

 

"Astrid heeft mij geholpen met het concreet vaststellen van mijn doelgroep. Vandaaruit zijn we mijn High End programma gaan uitwerken en neerzetten. De coaching calls zijn fijn en dan kun je overleggen waar je tegenaan loopt en wat je zelf hebt gemaakt. Tussendoor is ze ook bereikbaar als je even vast loopt. Astrid is een fijne business coach en wat mij aansprak, is dat zij spiritueel coach is en ook to the point, zodat je na drie maanden een mooi traject klaar hebt staan."

~ Marit Bo - Spiritueel Transformatiecoach ~

 

"Het doorbraaktraject is geweldig! Het heeft me de helderheid gegeven die ik nodig had om mijn business te starten. Ik weet nu welk aanbod ik mag creëren en ben het aan het doen. Astrid heeft me met haar rake vragen en aanmoedigende woorden perfect begeleid. Ze gaf me de ruimte om te zijn en dat was zo waardevol."

~ Christien van Campen - Droomwerk Coach ~

 

"Astrid geeft zoveel waarde bij elke sessie. Ze geeft je de juiste tools, inspiratie.

Denkt met je mee. Geeft je de juiste handvaten om verder te kunnen. Een heerlijk mens!"

~ Patricia van Ginderen - Heart Awareness ~

 

"Ik heb Astrid leren kennen op een zeer belangrijk punt in mijn leven. Ik wist dat ik ondernemer wou worden alleen ik kon moeilijk mijn missie vinden. Met de doorbraaktraject , na de tweede sessie is heel duidelijk voor mij geweest wat mijn missie is. Dat was zeker een opluchting voor mij, ik kon mij eindelijk concentreren op het ondernemerschap. Ook al kende ik de Wet van Aantrekkingskracht, heeft Astrid mij laten zien hoe ik dit in mijn eigen onderneming kan toepassen. Astrid is heel gedreven en een hele warme coach. Ik kan Astrid zeker aanbevelen voor mensen die hun toekomst in het ondernemerschap in een vertrouwde licht willen zien. Dankjewel Astrid."

~ Daniela Stircea - Daniela SOULution ~

 

"Ik heb bij Astrid het "doorbraaktraject" gevolgd. Het traject zelf zit goed in elkaar, het online deel bevat verdiepende opdrachten en veel waardevolle informatie. De gesprekken met Astrid zelf zijn een feestje! Iedere keer weer haalt ze precies de kern eruit en spiegelt ze mij. Ook bevat ieder gesprek veel nieuwe inzichten waar je direct mee verder kunt. Wat ik vooral fijn vind is dat Astrid een fijne veilige sfeer creëert; er is genoeg ruimte voor humor en luchtigheid en geen vraag is te gek."

~ Merel Beijersbergen van Henegouwen - MOM Power ~

 

KIJK VOOR MEER RECENSIES OP:

https://www.linkedin.com/in/astrid-harten-ondernemerscoach-009a6b166/details/recommendations/?detailScreenTabIndex=0

 

 

 

 

 

 


Connect met me op bovenstaande platforms voor waardevolle content!